keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Sun is up!

En tiiä saiko aurinko mun pään sekasin, mutta aattelin tulla päivittämään blogiainakin pitkästä aikaa! Viikonloppu meni taas liian nopeesti. Perjantaina käytiin Jennan kans leffassa (käytiin kattomassa 22 jump street, niinkun taisin ehkä jo mainitakin?) ja oli muuten ihan älyttömän hyvä! Nauroin kippurassa monessa kohtaa niin etten henkeä saanu :D Lauantaina lähettiin Jennan kans meiltä ja treffattiin Neli. Mentiin Safewayhin ostamaan dinneri ainekset ja tehtiin jauhelihakastiketta ja perunoita. Ihanaa suomiruokaa! Sitten ruotsitytöt Jessica ja Jennifer tuli kans Nelille hengailemaan vähäks aikaa. Jäätiin yöks Jennan kans ja oli kivaa! Sunnuntai vietettiin lagien ja ei tehty oikeestaan yhtään mitään.

Näin toi yks muumio nukkuu
surkee kuvanlaatu mut eipä tuo nyt haittaa. Perunat ei kyl vetäny suomiperunoille vertoja todellakaa ;)
Pari päivää sitte oli ihan älyttömän hyvä ilma ja sen takia oli tosi jees päivä, vaikka olikin maanantai. (Saattoi osittain johtua myös siitä, että hm antoi mulle luvan nukkua aamulla niin pitkään kun huvitti ;D) Heräsin sitten vähän 9 jälkeen, mikä on mulle täällä ollessa muodostunu jo "myöhäseks" kun normisti herään aina 6.30. Skypettelin melkein 3 viikon tauon jälkeen äitille ja siinä vierähtikin lepposasti 2,5 tuntia. Kömmin mun luolasta (aka alakerrasta) ylös, nappasin aamupalaa mukaan ja menin pihalle aurinkoon istumaan ja kattomaan Pretty little liarsia.



Hostit ei ollu ees kotona, vaan oli lähteny ennen mun heräämistä johonkin ostoksille eli sain vallottaa koko talon! Siinä 1pm aikaan hostit tuli kotiin ja läyryttiin jotain keittiössä. Heitin tytön 3 jälkeen treeneihin, kävin kaupassa ostamassa ananasta ja tulin kotiin mässyttämään ennen kun hain sen kotiin, tai no oikeestaan poolille se halus. Meillä on siis täällä sellanen naapuruston yhteinen allas, johon tarvii jonkun sortin membershipin et pääsee sisään. Mulla se kortti jo on, mutta en oo päässy viel koeajaa allasta! Onhan tässä lokakuun loppuun asti aikaa ennen kun se menee kii ;D

Illalla mentiin Jennan kans ostaa ruokaa jostain maailman cooleimmasta kaupasta! Siellä oli siis monta sellasta astiaa josta sait valita ruokaa ja loppusumma määräyty sitte painon mukaan. Sieltä sai kaikkee erilaisista salaateista keittoihin ja ribseihin ja tais siellä kokonainen broilerikin olla! Mun annos näytti tältä:


Tää oli jotain taivaallista...!
Istuttiin autossa mättämässä dinneriä ja sit lähettiin Coyote parkiin iltakävelylle. Jonkun 1h 20min käveltiin rannan vieressä ja ihan älyttömän nättiä oli!



säälittävä otos pesukarhusta :'D


Nähtiin kans sellai söpö pesukarhu perhe jotka ylitti tietä! Äippä kulki edellä ja ainaki 8 pientä vauvaa hiihteli perässä! Ja autolla nähtiin kans haisunäätä, mut siitä ei saatu kuvaa kun ei uskallettu mennä ulos ottaa kuvaa, ettei haista sitte seuraavaa viikkoa!

Tänään mul on vapaata (woopwoop!) ja lähen tästä just Jennan ja sen muksujen kans eläintarhaan! Heippati hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti