maanantai 7. heinäkuuta 2014

Otsikot on yliarvostettuja

4th of Julyn jälkimainingeissä voisin vielä rustata vähän viime viikosta ja tästä vklp:stä. Ei sitten sillon keskiviikkona mihinkään eläintarhaan päästy, kun Jennan muksut päätti jäädä naapurin lasten kanssa leikkimään. Käytettiin aikamme hyödyks (not) ja hengailtiin autossa istuen ja juoruten. Kun Jenna oli off, lähettiin dinnerille. Suunnattiin Taco belliin ja syötiin molemmat jotain ihan karseeta ripulinmakusta salaattia (anteeks nyt vaa) ja sipsejä ja guacamolea en sitte voinu syödä koska näin mun ohi kävelevän "jenkkikokosen" karvasen äijän paita auki, niin ruokahalut hävis hyvin nopeesti. Onneks Jenna autto puputtamaan ne sipsit sitte myöhemmin autossa.




Lähettiin ajelemaan Redwood cityyn suunnitelmissa löytää taas meijän "ristikukkula". Parin mutkan kautta kuitenkin päästiin perille ;)

Eilen (la) otettiin sitten suunnaks Walmartin kautta San Jose, jossa ei oikeestaan ollu yhtään mitään. Paitsi kuuma. Erittäin kuuma. Otettiin turistikuvia, käytiin ihanassa raflassa syömässä ja ajettiin sinne kukkuloille pällistelemään kaupunkia. Autoa ei tosin saanu mihinkään oikeen parkkiin, ja vähän huonosti saatiin kuvia. Toi ravintola missä oltiin, oli kyllä superhieno! Se näytti sisältä ihan älyttömän kalliilta, mut hinnat heitteli about $8-12 paikkeilla ja kaikkiin sisälty toi alkusalaatti ja leipää.





Nähtiin jopa alkuperänen Mona Lisa!
Jotain niiiiin hyvää!

Just married- kulkupeli



Huutonauroin tälle palmulle niin paljon, et oli pakko pysähtyy ja ottaa kuva!!

Pyörittiin noilla kukkuloilla varmaan 1,5h kun sinne huipulle ja takas alas oliki vähä odotettua pidempi matka... Vähän tuli huono olo kun noi pikkusen mutkaset tiet ei oikeen ollu kavereita. Käytiin Los Altosin Starbucksissa hakemassa vähän juotavaa ja ajettiin takas kotiin.

Jooooo tota voisin tehä tästä sunnuntaista ihan oman postauksen ettei tästä tuu mitään sadan kilsan pitusta! Huomiseen !

Ps tälleen mä ja pikkuveli puhutaan skypessä:


2 kommenttia:

  1. Saat selkääs jos laitat meidän Skype kuvat tänne :D Tuhma, ihana, tuhma lapsi <3

    VastaaPoista