torstai 24. heinäkuuta 2014

Disneyland !!

Jos vihdoin julkasis tänkin, on unohtunu reiluks kuukaudeks luonnoksiin! No, parempi myöhään kun ei millonkaan, right? Tiiän et äiskä ainaki oottaa näitä mun postauksia ;)

Jeeeee oli ihan mega kivaa Disneylandissa! Lähettiin hostmomin ja lasten kans 15.6 sunnuntaina (täällä isänpäivä!) ajelemaan kohti Anaheimia. Meni sellaset 7-8 tuntia... Onneks ruokaa mussuttaen ja musaa kuunnellen meni suhteellisen kivuttomasti. Hm oli ostanu meille 3 päivän liput maanantaista alkaen. Perillä mentiin hotellin (Sheraton hotelli, joka näytti ihan linnalta!) ravintolaan syömään dinneriä ja lapset meni polskuttelemaan vielä altaaseen. Käytiin hotellin pihalla vielä kattelemassa Disneylandin jokapäiväset ilotulitukset ja sitten takas huoneeseen. Uni tuli aika nopeesti ja varsinkin, kun seuraavana päivänä oli tiedossa aikanen herätys.

Niin, siis tuolla ei ollu pelkästään sitä "Disneylandin puolta" vaan myös Downtown disney jossa oli kaikkia kauppoja ja rafloja ja California adventure park, joka oli vähän kun Disneyland, mutta vaan lisää laitteita jne. Lupaan ihan ylipaljon kuvia, deal with it.

Lähettiin 7.30am bussilla kohti Disneylandia ja haettiin liput. Kauheet jonot joka paikkaan, mut onneks siellä on käytössä sellasen fast passit, joilla saat tiettyyn aikaan päivästä mennä jonon ohi tiettyyn laitteeseen. Juostiin kaikkina päivinä hakemassa fast passeja ihan hulluuteen asti ja niiden mukaan ravattiin ympäriinsä. Maanantaiks hm oli varannu pöydän astetta parempaan ravintolaan (lue; ei corndogeja tai turkey legsejä tänään) jossa vedettiin 3 ruokalajin illallinen. Muutama eri vaihtoehto ruuissa oli, mutta päädyin alkusalaattiin ja lasagneen. Jälkkäri oli sellanen lautanen jossa oli kaikkee erilaista pientä hyvää. Oltiin ihan kuolleita sen ruokamäärän jälkeen ja hoiperreltiin hetki ympäriinsä koittaen sulatella sitä. Illalla mentiin kattomaan vielä World of color - show, jossa veden ja valojen avulla luotiin tosi näyttävä valoshow. (Video!)







Noi suklaa-mitkälie oli ihan tajuttoman hyviä!!
Mickey Mouse pancake! Oikeesti jotain niin hyvää!
World of color


                                            "Wonderful world of color..."

lähettiin viidakkoajelulle
Tää oli meijän yhteinen suosikki! Se vaunu kierteli tuolla noiden välissä.



Pullanaama ja heppa







Olin ylivoimanen (y) hostpoikaa ketutti ku sain paremman tuloksen joka kerta ku kukaan niistä! 
Midway mania oli kans loistava, siinä piti ampua 3d laseit päässä jotain tauluja/lautasia ja olin ylivoimanen!!
Toi valkonen tuolla oli mun oma henk.koht lemppari vuoristorata. Huusin keuhkot pihalle kun oli niin hullu kyyti :D

Voi kun ois ollu oikee..



Löysin kaksoisolennon mulle




Tuolla meni sellanen "tukkijuna" pitkin ja poikin ja kyllä sattu persuksiin istua kyydissä :D
Kaikki päivät meni ihan hullun nopeesti, vaikka vietettiin aikaa siellä 10-12 tuntia/päivä! Meijän yhteinen suosikkilaite oli Big thunder mountain railroad jossa käytiin ainakin 15 kertaa. Ja mun oma henk.koht. suosikki sen lisäks oli California screaming vuoristorata! Huhhuh mikä vauhti, en oo niin crazyssä vuoristoradassa ennen ollukaa. Noi ei pahemmin siitä isosta vuoristoradasta välittäny, niin marssin sinne itekseni. Pikkasen saatoin myös palaa tuolla ollessa, ainakin laukun kantaminen olkapäällä sattui ihan tajuttoman paljon. Ja tolla kävelymäärällä mitä tuli kuljettua, mun jalat oli tokan päivän aikana jo niin kuolleet, että en pystyny kävellä normaalisti. Ja kun otin kengät pois, mun jalkapohjat oli ihan paloauton punaset. (x) kinosti. Kuitenkin suomalaisella sisulla mentiin ja loppuun asti jaksettiin.




                                                            Fireworks! :)

Ja sitä roskaruuan määrää mitä tuolla tuli vedettyä. Huhhuh. Aamupalaks syötiin kahtena aamuna niitä Mickey Mouse pannareita, myöhemmin vedettiin pretzeleitä, pizzaa, munkkeja jne. Mut kerrankos sitä ;) Takas ajaessa käytiin vielä In n outissa (tosin niiden raneihin en koske ja otin vaan hampparin ja pirtelön). Ja kun tultiin kotiin hostit tilas vähän lisää pizzaa :D

Tykkäätteks mun vikan illan dinneristä yhtä paljon ku mä!?
Lähettiin ajaa takasin kotiin torstaina ja voin sanoa, että mikään ei oo vähään aikaan tuntunu niin kamalalta kun se, että mä nään Losin downtownin rakennukset ihan mun vieressä ja me ajetaan ohi. Oikeesti hetken jo suunnittelin, että hyppään autosta ja karkaan sinne.

Ainii, hm tyrkkäs mulle $50 kouraan kun päästiin perille, että "saat ostaa mitä haluut." Kuitenkin hm makso meille ihan kaiken, niin eipä tarttennu kauheesti rahoja tuhlata. Vähän kyllä tuli pummi olo, kun sillä meni ties kuinka monta sataa pelkästään muhun, eikä se koskaan halunnu mun maksavan sille mitään takasin Dx

Anyway, kaikenkaikkiaan ihan älyttömän ihana reissu! Tosi mahtavaa et voin nyt sanoa käyneeni tuollaki ;) !

6 kommenttia:

  1. Oi Disneyland. Mun unelma. Ootan niin sitä päivää kun pääsen käymään tuolla, aina voi olla sen verran lapsellinen, että haluaa nähdä lapsuuden unelmien täyttyvän. :) Näyttää niin siistiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyl ihan sairaan ihanaa! Eikä sitä koskaan voi olla liian vanha innostumaan Disneystä! ;D

      Poista
  2. Deja vu-fiilis kun katteelee noita kuvia! Kielimatkalla 2011 kävin ekan kerran.. Ehkä pitää käydä seuraavaks tsekkaamassa Floridan Disney World, kun on tällä kertaa vähän lähempänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, cool :) ! Joo iteki mielelläni näkisin vielä senkin ..! :)

      Poista
  3. Siis onko sulla MEKKO?!? :D Hyvä lapsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe näin pääs käymään :D Jenkkilä sekottaa pään...

      Poista