perjantai 25. heinäkuuta 2014

Sitä ja tätä ja kaikkee siltä väliltä.

En tiiä miks, mutta jotenkin kun väsään yhen postauksen, niin alkaa kummasti tulla intoa seuraavaanki! Selailin tossa mun kännykästä kuvia, ja aattelin lätkiä viime viikoilta jotain random juttuja tänne :D

Pakko ottaa itteeni niskasta kiinni täs blogin kanssa oikeesti nyt. Haluun nimittäin sitte kotona lueskella kaikkea kivaa mitä oon tehny, mut millä mä muistan mitään jos en kirjota ylös?! Laiska?

Anyway, mun kesä on menny yllättävän nopeesti. Oon kuskaillu lapsia leireille ja ranchille + käyny viimesiä koulutunteja ennen lukukauden loppua (ettei tartte syksyllä enää paria tuntia mennä käymään!) Ja kun mun hostit on aika paljon kotona nyt kesällä, niin tääl on tosi rentoa kun hm varsinkin haluu kauheesti tehä mun puolesta juttuja, etten vaan ylirasittas itteeni; jenkit...

Käytiin Iinan kanssa kerran vähän erilaisella bubbletea:lla. Tuol oli ihan tuoreita mansikan palojaki joukossa! TPumps on silti paras.
Whole foodsin mega parhaat sapuskat. Mätät kulhoon ja painon mukaan maksat.
Nia, pieni otus nukkuu vähän hassusti :3
Lindan - koko kulho täyteen- froyo.
Ihan perus lemmikki pihassa...
Half moon bayssä hengailemassa. Lämmintä vettä <3 NOT.
Viime viikon perjantai oli mun uuden ja ihanan rahattoman elämän alku. Se oli mulla sen viikon ainoo duunipäivä koska camp, ja lähettiin hosttytön kanssa siivoojien tullessa shoppailemaan. Poika oli siis partioleirillä, joten oltiin tytön kans kahestaan. Mentiin San Brunoon Tanforan moolille ja löysin ehkä maailman ihanimman kaupan! (En kyl muista nimeä tosin tähän hätään... :D) Jos joku on selannu koskaan kuvia weheartit:ista, niin tietää millasia hienoja kuvia siellä on ja tosi söpöjä vaatteita. Noh, toi kauppa oli kun suoraan sieltä!! Innostuttiin molemmat aika hulluna ja vietiin sovituskoppeihin enemmän vaatteita kun laki sallii! Päädyin ostamaan ton ylhäällä näkyvän "You can't sit with us-" paidan, California karhu neuleen, rintsikat ja pari toppia. Sit mentiin haukkaamaan mini pretzeleitä ja Starbucksia. Löysin vielä sellasesta pikkukojusta pari huuli+nenäkorua ja jäin juttelemaan sen myyjän kanssa varmaan puoleks tunniks. Harmi vaan et ne korut oli liian pieniä, kun en ihan ymmärtäny näitä jenkkien kokoja :( Onneks saa palauttaa! Sit piffasin meille vielä isot teet Tpumpsista ja tultiin kotiin. Lähettiin vähän ajan päästä viemään koiraa puistoon ja pelleiltiin jotain puuntunnistus peliä :D Toinen siis ohjaa sut sokkoja jonkun puun luokse ja takasin lähtöpisteeseen, ja sun pitää pelkän tuntoaistin avulla tietää mikä puu se niistä kaikista oli. Oli ihan sairaan hauskaa!! Illalla vielä Jennan kans Cheesecakeen syömään ihan paras neljän juuston pasta ja tottakai juustokakkua!

Laatuhan on päätähuimaava!
4 cheese pasta <3 ei näytä niin hyvältä kun oikeesti on!
Vanillabean cheesecake. HEAVENLY <3
Lauantaina olin superlaiska, ja nukuin johonkin 11. Sit kattelin uusia jaksoja Melissa & Joeysta (onneks en oottanu niitä kun kuuta nousevaa) ja sit juttelin reilut pari tuntia tädin kans skypessä. Kyllä juttua tuli ihan laidasta laitaan; autojen vilkkujen väreistä Päivi Räsäsen idioottiuteen. Mulla oli jotenki vähän huono olo sen päivän, heräsin keskellä yötä siihen, et meinasin oksentaa. En jaksanu siis persusta nostaa sängystä ennen kun vasta myöhään. Yhessä vaiheessa Neli soitti et tarttee kyydin juna-asemalt kotiin. Päädyttiin sitte syömää Five guysiin vähän hamppareita.

Sunnuntaina lähettiin pari kertaa muuttuneiden suunnitelmien kautta kahestaan Iinan kans Milpitakseen Great mall:ille. Se oli siis ihan törkeen kokonen shopping mall, ja siellä meniki lepposasti sellaset 6-7h. Syötiin siellä sellasta kokoa-itse-annoksesi-kulhoon ruokaa ja pyörittiin kaupoissa. Päädyttiin molemmat vähän tuhlaamaan, ja mukaan tarttu Hollisterilta flanelliruutupaita (oli ihan alessa, $16!), Papayalta muutama paita ja pari uutta lävistyskorua. Olin ihan pähkinöinä kun löysin Papayan! En ollu siis mun 3 vuoden takasen Atlantan reissun jälkeen nähny sitä kauppaa missään täällä ja nyt kun löysin, niin suurinpirtein raahasin Iinan sinne :D Löysin vielä ihan maailman hienoimman paidan, jossa lukee "Yes backstage passes". Aateltiin et laitan sen päälle Bastillen keikalle syksyllä (kunhan vaan ne liput ensin..) ja toivotaan parasta, haha! Ja koska kerrankin jaksoin meikata niin pari myyjää alko heti ihastella mun silmiä. (Kai ne vähän erilaiselta näyttää, kun ne meikin avulla kaivaa päästä esille). Ihan hassua, ettei Suomessa vois kuvitellakaan et jotkut tuntemattomat alkais kehua muita ihan kun ei mitään; paitsi tietysti jos ne on "hulluja tai kännissä".  Liian monen tuhlatun dollarin jälkeen jatkettiin vielä matkaa froyolle ja sitte kotiin. Materialismionnellisuus on parasta. Lisäks yhessä kaupassa alkoi soida Green dayn Good riddance ja tää pieni fanityttö meinas saada kohtauksen. Oho. Yhessä vaiheessa pysähdyttiin lepuuttaa jalkoja, ja huomasin yhtäkkiä jätskikojun yllä ihan järkyttävän isolla tekstillä "Tervetuloa". Kirkasin ja osotin sinne suuntaan ja sit hetki taas fanityttöiltiin Iinan kans. Suomeks luki muuten isommalla kun ruotsiks, just saying ;)

Sen toisen kerran kun jaksoin täällä meikata :D Ja ei. Ei hymyilyttäny.
Olipahan muuten hyvää!

Suomi mainittu. Torilla tavataan!


Ihan sama vaik rahaa palo, rakastan noita!!!
Ps. Tän aupparin viimenenki koulutunti on nyt pulkassa!! JESSS!
Pps. Hm kaato eilen dinnerillä maidot mun syliin. Hahah en tiiä oliko ihan sopiva hetki nauraa, mutta en voinu muutakaan.
Pps. Tein ekaa kertaa 5 vuoteen sähköpostin saapuneet-kansion siivouksen. Yli 6000 turhaa viestiä lähti :D Kannattais ehkä vähän useemmin..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti